Koristimo kolačiće

Klikom na opciju „Prihvati sve kolačiće“, pristajete na čuvanje kolačića na vašem uređaju kako biste poboljšali navigaciju sajtom, analizirali korišćenje sajta i pomogli u našim marketinškim naporima. Politika privatnosti >

Podešavanja kolačića

Centar za preferencije privatnosti

Kada posetite bilo koju internet lokaciju, ona može da skladišti ili preuzima informacije iz Vašeg pretraživača, uglavnom u obliku kolačića. Ove informacije mogu se odnositi na korisnika, njegove preferencije ili njegov uređaj i najčešće se koriste kako bi se osiguralo da internet lokacija radi onako kako korisnici očekuju. Ove informacije obično ga ne identifikuju direktno, ali mu mogu pružiti personalizovanije iskustvo na mreži. Iz razloga što poštujemo pravo Korisnika na privatnost, možete odlučiti da ne prihvatite određene vrste kolačića. Da biste saznali više i promenili naša podrazumevana podešavanja, kliknite na naslove pojedinačnih kategorija. Međutim, blokiranje nekih vrsta kolačića može da utiče na Vaše iskustvo sa internet sajtom i uslugama koje možemo da ponudimo.
Više informacija

Upravljajte postavkama saglasnosti

+ - Strogo neophodni kolačići
Uvek aktivni
Ovi kolačići neophodni su za funkcionisanje internet stranice i ne mogu se onemogućiti u našim sistemima. Obično se postavljaju samo kao odgovor na radnje koje preduzima korisnik, koje podrazumevaju traženje usluga, kao što je podešavanje postavki privatnosti, prijavljivanje ili popunjavanje obrazaca. Možete da podesite pretraživač da blokira ili Vas upozori na ove kolačiće, ali neki delovi sajta neće raditi. Ovi kolačići ne čuvaju nikakve lične podatke.
+ - Kolačići izvedbe
Ovi kolačići nam omogućavaju da brojimo posete i izvore saobraćaja kako bismo mogli da merimo i poboljšamo izvedbu naše internet stranice. Pomažu da se utvrdi koje stranice su najpopularnije i najmanje popularne i da vidite kako se posetioci kreću po sajtu. Sve informacije koje prikupljaju ovi kolačići su objedinjene i anonimne. Ako korisnik ne dozvoli upotrebu ovih kolačića, nećemo znati kada je posetio našu internet stranicu.
+ - Kolačići koji se odnose na oglašavanje i njegovu publiku
Ove kolačiće mogu postaviti naši partneri za oglašavanje putem naše web stranice. Ove kompanije ih mogu koristiti za izgradnju profila vaših interesovanja i prikazivanje relevantnog oglašavanja na drugim stranicama. Oni ne pohranjuju direktno lične podatke, već se oslanjaju na jedinstvenu identifikaciju vašeg pretraživača i internet hardvera. Ako ne dozvolite ove kolačiće, doživjet ćete manje ciljano oglašavanje.
Kupujte filtere i osvajajte nagrade!

Još uvek nemate korisnički račun?

Prijava traje sam nekoliko minuta!

Jasna pravila!

Rules 1
Prijavi se
u program

Navedite svoje FILTRON dobavljače koji će biti izvor informacija o vrednosti vaših kupovina.

Rules 2
Kupuj filtere
FILTRON sa PDV računom

Svakog meseca ćemo obračunavati neto vrednost faktura za vaše kupovine na vašem nalogu.

Rules 3
Uzmite svoje
zagarantovane nagrade

Zahvaljujući sve većoj vrednosti vaših kupovina, prelazite u sledeće razine nabave. Njihovim savladavanjem dobijate promotivne poene koje možete zameniti za svoje zagarantovane nagrade po završetku programa.

Ne oklevajte više i posegnite za:

  • zagarantovanim nagradama i poklon karticama iz prepunog kataloga nagrada,
  • bodovima za kupovinu iz kataloga nagrada
    i materijalnim nagradama pripremljenim za posebne aktivnosti,
  • profesionalnim marketinškim materijalima koji podržavaju prodaju.

Budite i vi učesnik programa i uživajte u zagarantovanim nagradama!

Ovo su neke od zagarantovanih nagrada:

FILTRON sportska torba
Sport Vision poklon kartica - 5000 RSD
NIS/Gazprom poklon kartica - 2000 RSD
FILTRON kofer
FILTRON multialat
FILTRON dvodelno odelo (L)
FILTRON ruksak
FILTRON siva dukserica (XL)
FILTRON termo šolja
FILTRON muška majica (M)
IKEA poklon kartica - 5000 RSD
Gigatron poklon kartica - 10000 RSD
FILTRON USB stick
FILTRON lagana jakna (XL)
FILTRON kačket
FILTRON kišobran
FILTRON jakna od flisa (XXL)
FILTRON naljepnica za zamjenu filtera
FILTRON presvlaka
FILTRON spužva za prozore
VIDEO
+